De status van een verbindingsregel wijzigen

Zo wijzigt u de status van een verbindingsregel:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Security ControlsApparaatcontrole in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Toegangsinstellingen, klikt u op de knop Anti-Bridging.
  4. Selecteer in het blok Regels voor apparaten de regel waarvan u de status wilt wijzigen.
  5. Gebruik de schakelaars in de kolom Controleren om de regel in of uit te schakelen.
  6. Sla uw wijzigingen op.